Barion Pixel

PDP Victrix Pro BFG, PlayStation 5, 3D audio, Programozható, Moduláris, eSport, Vezeték Nélküli kontroller

90 477 Ft

Készleten

Cikkszám: GRVC-052-002-BK Kategóriák: ,

Leírás

A JÁTÉKOS VÁLASZTÁSA

A Victrix által az alapoktól kezdve az e-sportra tervezett Pro BFG a PlayStation-játékok új aranyszínvonala! Tapasztald meg a zökkenőmentes vezeték nélküli csatlakozást PS5/PS4-en és PC-n, hosszú akkumulátor-üzemidővel és a testreszabható opciók teljes arzenáljával.
 

TÖKÉLETES MODULARITÁS

Készítsd el a végső, személyre szabott vezérlőt. A megfordítható bal oldali modul lehetővé teszi a szabványos PlayStation® botkialakítást és az eltolt botok használatát is. A verekedős játékok rajongói használhatják a Fight Pad modult, amely a jobb botot hat mikrokapcsolós gombbal helyettesíti. A D-pad, az Analog Stick Caps és az Analog Stick Gates szintén cserélhető.
 

TELJESEN TESTRESZABHATÓ

Négy hozzárendelhető hátsó gomb felhasználó által konfigurálható profilokkal: A játékosok a profilgombbal menet közben is leképezhetik a hátsó gombokat, és akár 3 egyedi profilt is elmenthetnek a gombok leképezéséhez. Szabadalmaztatott többállású kioldók™: Az 5 különböző megállási ponttal büszkélkedő, szabadalmaztatott kioldók lehetővé teszik a játékosok számára, hogy a ravasz meghúzását saját ízlésükhöz igazítsák. A testreszabással kapcsolatos további információkért lásd a Felhasználói kézikönyvet vagy a Gyorstelepítési útmutató.
 

ALACSONY KÉSLELTETÉSŰ HANG AZ EQ-PROFILOKKAL

Merüljön el a lehető legjobb hangminőségben a vezérlő 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóján keresztül. A Pro BFG kompatibilis a Sony 3D Audio-val is a PS5-ön.
 

TELJES VEZETÉK NÉLKÜLI ÉS VEZETÉKES KOMPATIBILITÁS

A Mode Switch segítségével a játékosok könnyedén válthatnak a PlayStation 5, a PlayStation 4 és a PC (X bemenetet használó) eszközök között.
 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PDP Victrix Pro BFG, PlayStation 5, 3D audio, Programozható, Moduláris, eSport, Vezeték Nélküli kontroller” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük